Home

Voor een stijlvolle overgang naar het nieuwe jaar is het juiste feestje van groot belang. Eargasm brengt tal van underground dj’s op een van de mooiste plekken in Brussel. Als je oudejaarsavond anders dan gewoonlijk wil vieren dan is NewYEargasm the place to be.

De bezetting van de Brussels Brewery Event (BBE) is indrukwekkend. Vijf verschillende zalen en in elk van de zalen een andere genre muziek. BBE is een locatie waar enkel een paar keer per jaar feestjes mogen worden georganiseerd. Elke zaal heeft een eigen decor en charme. De ruimte zal nodig zijn want men verwacht feestgangers uit Brussel, Vlaanderen en Wallonië.

En alsof de locatie zelf al niet voldoende was, zijn de organisatoren van Eargasm Neil Gibson uit Canada gaan halen om deze unieke plek de juiste decoratie te bezorgen voor oudejaarsavond. Ze laten niets aan het toeval over

Ik verneem dat er de avond zelf allerlei te zien zal zijn: visuals, led-wall, cava-bar…enz. Dat hoort er allemaal bij want het is nu eenmaal maar één keer per jaar dat je zo’n feestje organiseert.

Maar los van dit waar het omgaat is muziek. Verwacht geen commerciële beats, wel het beste van The Sound of the Underground.

Wie van psychedelic & madness houdt zal kunnen genieten van een sterk Argentijns duo dat speciaal naar Brussel komt voor NewYeargasm: Frantic Noise en Megalopsy. Eerst verzorgen ze een live set om nadien de plaatjes het werk te laten doen. Nog een aanrader in dezelfde zaal is Ankur dj.

Feest je liever op minimal & tech-house? Dan kan je een van de beste live acts van het moment aan het werk zien. Mark Henning uit Berlijn, het hart van elektronische muziek, zal live spelen. Verder aanraders zijn Massimo Girardi en Don Santos.

Daarnaast heb je de crossover, electronica & hiphop zaal die voor een heel andere sfeer zal zorgen. Niemand minder dan Mike Dred achter de draaitafel. De Roemeen Dragos Rusu is een andere rijzende ster in dit genre.

Een andere zaal waar heet zal worden is die van dubstep, balkan, reggae & electro-swing. Heerlijk toch. Zet je klaar voor Turntable Dubbers, Gaetano Fabri, Bunzero & Balkan Hotsteppers. We durven wedden, dat je eens hier binnen, niet snel van zaal zal veranderen.

Voor wie het wat rustiger aan wil houden is er de chill-out, ambient & lounge room. Met als main act de Franse Thiaz Itch en verer Ray vm en Evad zit je goed om af en toe de benen te rusten.

We kijken alvast uit naar dit stevige feestje in hartje Brussel. Bovendien geven we 5 enkele tickets weg. Volgens sommigen zou in 2012 het einde van de wereld komen (reden te meer om op oudejaarsavond goed uit de bol te gaan J ). Wie heeft dit beweerd? Stuur je antwoord naar blerilleshi@gmail.com tegen 30 december 00.00!

Bleri Lleshi is muziekjournalist

Meer info over NewYEargasm

http://www.eargasm.info/

Facebook-event

https://www.facebook.com/events/186125571461567/

Tickets

https://frontoffice.paylogic.nl/flows/WCpPNGkPUB2u1/Tickets/

Voorverkoop in: Doctor Vinyl 1, Rue de la Grande Île, 1000 Brussels (place saint-gery) & Café Monk: Sint-Katelijnestraat 42, 1000 Brussels. Goddess (Leuven), Shanti Bazaar (Antwerp), Yak & Yeti & Cream (Gent).

Locatie

http://www.eventbrewery.com/

Meer info over Bleri Lleshi

https://blerilleshi.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Bleri.Lleshi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s